Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Call of Duty Black ops


Το κύριο χαρακτηριστικό του φετινού CoD είναι η ωμή βία. Υπάρχουν σκηνές που παρεμβάλλονται ανάμεσα στις μάχες, εκεί όπου οι splaterrιές είναι πραγματικά ανατριχιαστικές. Είδαμε τον ήρωά μας να σφάζει με μαχαίρι στο σβέρκο έναν εχθρό ή έναν συμπολεμιστή μας να τσεκουρώνει πισώπλατα ένα φρουρό.Κάποιοι μάλιστα λένε πως τα γραφικά του μοιάζουν πολύ με αυτά του Modern Warfare 2. Γενικά θα συναντήσετε όλων των ειδών τα εφέ, τόσο στον τομέα της βίας, όσο και στις εκρήξεις.


Η αρνητική πλευρά των γραφικών όμως, έχει να κάνει τόσο με τον σχεδιασμό του περιβάλλοντος, όσο κυρίως με αυτό των χαρακτήρων. Όσο προσεγμένα κι αν είναι τα cutscenes, τα textures έχουν πολλές ατέλειες, ειδικά στο anti-aliasing. Τα πρόσωπα με το ζόρι παίρνουν σωστές εκφράσεις, ενώ ορισμένα ρούχα είναι κακοσχεδιασμένα, σε αντίθεση με τα όπλα τα οποία είναι πολύ πιο προσεγμένα στο design.

Τα γνωστά «κλισέ» στο gameplay του Call of Duty παραμένουν και φέτος αυτούσια. Καταρχήν ποτέ δεν χάνετε τα objectives σας. Ακόμα κι αν είστε άσχετος από games, το ότι υπάρχει πάντοτε ένδειξη χιλιομετρικής απόστασης που σας δείχνει που να πάτε, αυτό από μόνο του είναι μεγάλη βοήθεια. Όταν χρειάζεται να ακολουθήσετε κάποιον, υπάρχει και πάλι στην πλάτη του κολλημένο ένα “Follow” και με την βοήθεια των εντολών που σας δίνονται, γνωρίζετε μονίμως τι πρέπεΤο κύριο χαρακτηριστικό του φετινού CoD είναι η ωμή βία. Υπάρχουν σκηνές που παρεμβάλλονται ανάμεσα στις μάχες, εκεί όπου οι splaterrιές είναι πραγματικά ανατριχιαστικές. Είδαμε τον ήρωά μας να σφάζει με μαχαίρι στο σβέρκο έναν εχθρό ή έναν συμπολεμιστή μας να τσεκουρώνει πισώπλατα ένα φρουρό.Κάποιοι μάλιστα λένε πως τα γραφικά του μοιάζουν πολύ με αυτά του Modern Warfare 2. Γενικά θα συναντήσετε όλων των ειδών τα εφέ, τόσο στον τομέα της βίας, όσο και στις εκρήξεις.
Η αρνητική πλευρά των γραφικών όμως, έχει να κάνει τόσο με τον σχεδιασμό του περιβάλλοντος, όσο κυρίως με αυτό των χαρακτήρων. Όσο προσεγμένα κι αν είναι τα cutscenes, τα textures έχουν πολλές ατέλειες, ειδικά στο anti-aliasing. Τα πρόσωπα με το ζόρι παίρνουν σωστές εκφράσεις, ενώ ορισμένα ρούχα είναι κακοσχεδιασμένα, σε αντίθεση με τα όπλα τα οποία είναι πολύ πιο προσεγμένα στο design.ι να κάνετε. ο Viktor 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου